Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 10:56 - Ислямът да се европеизира или Европа да се ислямизира
Автор: smani Категория: Политика   
Прочетен: 3962 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Свещенният Коран възлага на мюсюлманите неотменното задължение да воюват непрекъснато и да разширяват границите на правата вяра докато целият свят бъде уреден в съответствие само с повелите на всемогъщия Аллах. Прокламираните принципи за държавен или народен суверенитет са несъстоятелни. Защото няма друга власт освен абсолютната суверенна воля на Всевишния повелител на света и хората. Той всичко вижда, чува, знае и направлява. Мохамед (във всичките му разновидности) е второто по популярност име за новородени момченца във Великобритания. В парижкото предградие Сен Дени край Сена името Мохамед е на първо място. В четирите най-големи холандски градове през 2005 г. то също е било на първо място.
Имиграцията от мюсюлмански страни и сравнително високата раждаемост сред имигрантите означават, че до края на 21 век броят на мюсюлманите в Европа ще бъде значителен.

image

Според изчисления, основани на национални проучвания, в ЕС живеят 16 милиона души, определящи се като мюсюлмани. Във Франция те са около 5 милиона, в Германия - 3,3 милиона, в Обединеното кралство - 1,5-2 милиона.
Берлин е мюсюлмански град, Париж е мюсюлмански град и дори Мадрид и Торино са такива в известна степен. Най-ислямската страна в ЕС е България, където 1 милион мюсюлмани представляват една седма от населението.
Раждаемостта сред мюсюлманските имигранти в Европа е по-висока от средната за ЕС. Средната численост на едно турско семейство в Германия е 4,1 души (срещу 2,35 на коренните немци). Според прогнози на специалисти през 2025 г. в ЕС ще има между 23 и 38 милиона мюсюлмани.

image
Турски парад в Берлин пред Бранденбургската врата на Турския ден в Германия


    Какво би се случило, ако Турция стане член на ЕС - висок прираст на турско население с преселници от Турция.

image
Новострояща се джамия в Холандия


    Реалност ли е ислямизацията на Европа и възникването на бъдеща “Еврабия”!?

Как изглежда Европа в момента!?

image

Ако преди половин век в Западна Европа почти е нямало джамии, сега във всяка от основните страни има с хиляди. Емигрантските общности се обособяват в свои си територии със свой начин на живот, отделени от останалите, нежелаещи да се интегрират. Водещи след себе си специализирани мюсюлмански магазини за продукти, джамии, особен външен вид. В сърцето на европейския континент възникват анклави с арабска и мюсюлманска култура, традиция, вяра. Ислямската идентичност сред това население не отслабва, а напротив, засилва се. Ниското социално равнище и изолацията оформят  малцинства, вдъхновени от радикалния фундаментализъм, сред които битува идеологията "мюсюлманите и ислямът са бъдещето на Европа", което благоприятства появата на гнезда, на тероризъм.

“Години съм без работа и бях много учудена, когато от бюрото по труда ми предложиха да започна в един младежки център в Кройцберг. Работното ми време беше от 17 до 23 часа, от сряда до неделя. Отидох пробно и първата вечер на вратата ме “подпряха”: “Немска свиня, измитай се.” И аз се изметох, защото ножовете, които ми показаха 13-годишните бяха истински. На другата сутрин посъветвах чиновника от бюрото да отиде сам да работи в центъра. Не ме наказаха, а мястото е още вакантно.” – разказва Хелга С. Тя по професия е социален работник, познава много турци в Берлин, но според нея ситуацията при младите ескалира. “Повечето напускат училище след 7 клас, трудно четат, трудно смятат, някои могат да пишат отделни думи. Шансовете им на пазара на труда са нулеви. Момичетата искат да станат козметички, момчетата - да продават коли. Агресивното поведение трябва да ги компенсира за всичко останало. Непрекъснато никнат проекти за деескалация, педагози провеждат едно или друго мероприятие, но шанс да пробият стената имат само колеги от турски произход.”
Хелга ми разказва за училището “Еберхард Клайн” в Кройцберг – Берлин, прочуло се като първото училище в страната без немски деца. 80% от учениците били турци, 15 % - араби, останалите албанци.
”Нашият ходжа не иска да се срещне с вас. Не, че сте жена, той понякога говори и с жени. Но той е завършил духовно училище в Турция, оттам ни го пратиха, дал е обет да се пази от лошо влияние. Спи в мазето на джамията, никъде не ходи и по цял ден изучава Корана. Немски не говори и не иска и да чуе. Но е добър ходжа, в петък ни обяснява всичко, което е станало. Не, не за живота в Германия, това не е важно. Той разказва за Турция.”

image
 

Филм на холандския политик и лидер на Партията на Свободата, Геерт Вилдерс (Geert Wilders)  „Фитна“
Fitna the Movie Geert Wilders" film (English)

"Фитна" Първа част. Внимание! Първата част на филма съдържа шокиращи кадри!!!



"Фитна" Втора част.






Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monna - Смани, в САЩ ще въведат обрязването при момченцата...
03.05.2010 16:14
..../сюнет/ дано да не сбърках думата!!:)))
Работят по въпроса...Било не само по-хигиенично, но и предпазва от СПИН..
Аз лично го прочетох съвсем наскоро...
А това, че ислямът ще ни залее....сигурно така ще стане...
цитирай
2. smani - monna
03.05.2010 16:37
Ти май се майтапиш. Защото не се сещам как обрязването би могло да предпазва от СПИН? :)
Какво ще стане зависи само и единствено от европейските политици.
цитирай
3. monna - НЕ СЕРИОЗНА СЪМ, ТАКА ПИШЕШЕ...
03.05.2010 16:47
ЩЕ ПОТЪРСЯ В НЕТА..
ето намерих нещо, дори е от миналата година..

http://allnews.comxa.com/?p=572


цитирай
4. streetsmart - Е, това за обрязването съм го чела в книжката на Спок
03.05.2010 16:57
Само че било доброволно, и го правели кажи-речи на половината момченца още след раждането. Не ми се рови да търся цитат, но и ние с мъжа ми бяхме шокирани.
Иначе по темата - изглежда наистина не им е лесно, нищо чудно, че са се озлобили. Но със злоба и забрани не съм сигурна, че ще постигнат нещо. Дано, де, че пламне ли техният покрив, ние направо ще си изгорим.
цитирай
5. smani - monna
03.05.2010 17:12
Прочетох го. Голям смях. Пише, че способства за предпазване от СПИН и толкова. Как ли точно способства... :)))
цитирай
6. smani - streetsmart
03.05.2010 17:20
Малко страшно ми прозвуча България най-ислямската страна в ЕС. Но си дадох сметка, че тези един милион мюсюлмани в основната си част са едни бедни и скромни хора, които се опитват с труд да изкарват прехраната си.
цитирай
7. raders - Всъщност, това е най-агресивната ...
03.05.2010 21:03
Всъщност, това е най-агресивната цивилизация и ще завладеят света, както казват албанците, "со курец". Лошото е, че навсякъде влачат със себе си простотията си.
цитирай
8. smani - raders
04.05.2010 08:38
Ако Европа се усети навреме и се вземат мерки, западната цивилизация може да избегне тоя кошмар.
цитирай
9. smani - dalida
07.06.2010 11:24
Американците знаят много малко за България, малка страна сме трудно впечатляваме големите..
Незнам дали ни смятат всички за ориент. Една американка беше служебно в България за месец, направи ви ми впечатление следното: ей така за майтап, младежи и пуснаха български поп фолк, за да видят реакцията й. След минутка американката попита - това турска музика ли е? Може би все пак правят някаква разлика. В смисъл не е подозирала, че ние бихме могли да правим такава музика.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: smani
Категория: Политика
Прочетен: 1663360
Постинги: 273
Коментари: 5997
Гласове: 12096
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930