Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 08:49 - Блогърски хороскоп
Автор: smani Категория: Забавление   
Прочетен: 11280 Коментари: 63 Гласове:
117


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageОвен
Той е великодушен и оптимистично настроен блогър, има чувство за хумор и не остава равнодушен към всякакви конкурси и състезания. Неговата праволинейност и интереси към собствения блог стои на първо място, което често го прави егоист в отношението към читателите. Овенът е надарен с предприемаческа жилка, но често залита в стратегии за монетизация и непрекъснато дава съвети по чуждите блогове и социални мрежи. Като цяло, Овенът е способен да придобие известност в блогосферата, защото има собствена линия на поведение и се стреми да се отделя от общата тълпа блогъри.
imageТелец
Отличителната черта на този блогър, е неговата упоритост в постигането на поставената цел и резултат. Ако тя е да има 300 уникални посетители на ден – значи така трябва да стане на всяка цена! Каквато и тематика да подхване Телеца – той я пише със завидно усърдие и трудолюбие. Практичният ум и деловитост му помага без проблем да си създава необходимите връзки с други популярни блогъри. Той е упорит и последователен, не се оплаква и може да поеме грижата за подръжката и качеството на няколко блога едновременно. Всеки друг би се отказал при такава натовареност, но на Телеца това му доставя истинско удоволствие.
imageБлизнаци
В него винаги са скрити два блогъра, заради което често се наблюдава неприкрита раздвоеност. Той непрекъснато преживява моменти на нерешителност и се двоуми при вземането на решения. Внезапно сменя името на блога и дизайна, преминава в друг хостинг или даже в друг домейн. Прави го най-често за да се покрие, или просто всичко бързо му омръзва и решава да опита нещо ново. Дори когато чете, този блогър може да започне от самия край на постинга. Той обожава графоманията, но не умее да прониква напълно в идеите на другите автори, а винаги намира някаква своя. Не понася консервативни блогъри, скучни анкети и състезания. Мисълта и идеите на Близнаци тече по-бързо от скоростта на пръстите му по клавиатурата, заради което никога не му достига търпение и постоянство.
imageРак
Блогърите от тази зодия са откровени и мечтателни натури. Рака е чувствителен и може да бъде наранен дори от най-безобидния коментар! Той е злопаметен и отмъстителен блогър, който ако реши може да зарине засегналия го с реки от спам. За да получат желаните резултати, Раците подхождат към всяка цел небрежно-уж на игра, но дебнат точния момент кога да хванат желаното за гушата. Постига резултат само когато е наясно, с кои други блогъри е в конкуренция и не се страхува от хазартни трикове. Често прави линк-манипулации, шмекерува с рейтинги и е готов за една точка повече да продаде всекиго за 30 сребърника.
imageЛъв
Лъвът-блогър се стреми към лидерство във всички възможни рейтинги, класации и RSS. Той не се притеснява от нищо и не страда от никакви скрупули, дори когато сам си напише десетина анонимни хвалебствени коментара под всеки собствен пост. Този самоуверен блогър се стреми да завоюва авторитет в избраната ниша, показвайки зъби на всички в неговия блог-ареал. Използва всички възможни фийнстрийп-методи без да го гризе съвестта, докато не види че всички са му обърнали внимание, не го похвалят и не го признаят за номер едно в избраната ниша.
imageДева
По принцип, Девата е кротък и уравновесен блогър, който не се нуждае от никакви трикове за популярност, трудно се разкрива и рядко ходи на гости по чуждите блогове. При Девата, блогът е с минималистичен и прецизен дизайн, всичко е прилежно подредено от сайдбара и модерацията на коментарите – до цветовете, снимките и всичките подбрани приложения. Девата не е склонна да дава съвети и не предлага помощта си на всекиго, но е щедра към доказани приятелски блогове с безброй линкове към тях.

imageВезни
Този блогър е добронамерен и умее всяка своя нова статия да я представи като топ-новина. Везната много лесно намира хармония между себе си и написаното в собствения блог. Дори тогава, когато търсачките започват да не го обичат заради написаното, а посещаемостта на читатели стремително започва да клони към нула. Везната често изпада в състояние на неувереност, особено при вземането на решение – било за избор на блог-платформа или нейминг. Мрази конфликтите и заядливите коментари и винаги е готов на компромис и отстъпки в името на блоговия мир. Пътят към успеха на Везната в блогосферата се крие във вродения им талант към дипломация, изискани маниери при общуването с други блогъри и желанието им да получат признателност, защото са суетни до безкрайност.
imageСкорпион
Той излъчва магнетизъм дори чрез написаното в блога си, без значение дали изобщо някой е съгласен с него. Той отлично знае цената на своите ръкописни творения и не го трогват нито обидните коментари, нито комплиментите които не събуждат в него никаква емоция. Той не обича да слуша и да му дават съвети, защото Скорпионът не го интересува накъде е излетяла стрелата от поредната му статия, а го интересуват целта и последствията. Има силна воля и е чудесен партньор щом срещне единомислие при работа в корпоративни блогове или общи проекти. Мрази да се чувства победен, затова рядко участва в състезания за които не е сигурен в успеха си.
imageСтрелец
Този блогър е идеалист, който се гордее с бройката на своите последователи в Google Friend Connect или с абонатите във Feedburner. Чувства се раздразнен и обиден дори при най-малкия намек, че това няма кой знае какво значение или е неоправдано. Стрелецът е комуникативна личност, отличаващ се със своята откритост при общуване с други блогъри. В него няма капка злоба и никога не пише хейтърски материали нито коментари, но е крайно докачлив и обидчив ако някой не хареса написаното от него и му остави критичен коментар, в който да отсъства добрия тон.
imageКозирог
Успехът го привлича с непреодолима сила и никакви Ай-Пи, PR или RSS не могат да го отклонят от набелязания път. Той изпитва велико преклонение към всички теми които му помагат да превърне собствения блог в образец по всички показатели или класации. Козирогът обхожда всички филтри на търсачките и има по петдесетина ключа на всяка страница. Дебне бройката на посетители, читатели и всички показатели към своя блог по няколко пъти на ден. Той не се напряга да търси литературна признателност, защото читателите и посетителите така или иначе-сами идват в неговия блог-капан.
imageВодолей
За него педантичността е чуждо понятие и много мрази да пише по скучна тема, нещо за което другите са вече писали, или да върши рутинна дейност. Водолеят винаги е в търсене на нещо ново и усъвършенства блога си до маниакалност. Характерна черта за този блогър, е че има периоди на леност и бездействие, но после е способен само за ден да свърши работа за цял месец! От тук идва началото на неговата непредсказуемост и нерегулярност на постингите му в блога.

imageРиби
Този блогър няма някакви кой-знае какви амбиции в блогосферата, нито се стреми да влиза в топ-класации на всякаква цена. Рибата не се изкушава нито от рейтинги, нито от класации, нито от съблазнителните цифрови показатели на другите колеги-блогъри. Много сантиментален и чувствителен, но и много мнителен и подозрителен типаж, който следва своя собствена линия на нищожното съпротивление в блогосферата. Пише само за това което е пробудило емоция в душата му и остава крайно равнодушен към оценките и мнението на останалите блогъри по темата.


Тагове:   скорпион,


Гласувай:
117



1. kikowsky - Не бих казал, че е мното точен за мен :)
31.03.2011 08:56
Но идеята ми хареса много :) Браво! :)
цитирай
2. xxxx - Хърби навих се хъхъ
31.03.2011 09:03
готин ден, с мен без мен все тая :)
цитирай
3. smani - kikowsky
31.03.2011 09:04
Да и при мен са 50 на 50 нещата, но горе долу става. :)
цитирай
4. rumqnadikova - Усмивка...
31.03.2011 09:12
Благодаря!Страхотна публикация...
цитирай
5. smani - Хъ Хъ Хъ Хъ
31.03.2011 09:15
Че готин мотин как иначе на всички хърбита. :)
цитирай
6. smani - rumqnadikova
31.03.2011 09:16
Блогърски работи. :)
цитирай
7. yotovava - Усмивкииии :) )))))))))))))
31.03.2011 09:18
Аз съм Везничка.
Валя
цитирай
8. smani - yotovava
31.03.2011 09:19
Аз съм скорпионче. :)
цитирай
9. hristo27 - Водолейче! :)))
31.03.2011 09:26
Водолейче! :)))
цитирай
10. smani - hristo27
31.03.2011 09:31
Първата част на хороскопа май те описва добре, за втората не знам. :)
цитирай
11. rumqnadikova - Усмивка-закачлива...
31.03.2011 09:35
Всички сте много готини..Весел ден и много закачки..
цитирай
12. mariani - Забавно,
31.03.2011 09:49
smani :))
цитирай
13. smani - mariani
31.03.2011 09:57
Ха, не си призна блогърската зодия. :)
цитирай
14. no1name - Замислих се
31.03.2011 10:12
а дали е отчетен асцендента на блога/блогъра?/ :) при създаване на този хороскоп? Едва ли, но знам ли? Реших да попитам

:P
цитирай
15. smani - no1name
31.03.2011 10:20
Защо пък не!? :)
цитирай
16. hosekura - Хубави зодиакални знаци !
31.03.2011 10:23
Ашколсун ;) Трябваше да стана бодиартър ;)
цитирай
17. moegs - Хахахаха :)
31.03.2011 10:23
Аз съм овенче :)
цитирай
18. mafani - Познал си за моята зодия, ама друг път.
31.03.2011 10:26
:-)
цитирай
19. priqtel12 - Интересен хороскоп.....май при мен нещата съвпадат :)
31.03.2011 10:29
Аз съм водолей ....Поздрави!
цитирай
20. smani - Ашколсун, евала, машала и т.н. :)
31.03.2011 10:29
hosekura написа:
Ашколсун ;) Трябваше да стана бодиартър ;)

цитирай
21. smani - moegs
31.03.2011 10:34
Бива, бива. :)
цитирай
22. smani - Мафани
31.03.2011 10:36
кога друг път; сега, сега. :p
цитирай
23. smani - priqtel12
31.03.2011 10:38
Поздрав скорпионски. :)
цитирай
24. ckarlet - Интересен и забавен блогърски х...
31.03.2011 10:43
Интересен и забавен блогърски хороскоп, Smani!
Поздрави и хубав ден!
цитирай
25. smani - ckarlet
31.03.2011 10:51
Поздрави Скарлет! Наближава уикенда.. :)
цитирай
26. newgirl - Привет, Смани :)
31.03.2011 11:07
Случайно наминах и се зарадвах от постинга ти.
Поздрави и пожелания за хубав ден от едно "кантарче" :)
цитирай
27. smani - Пипи
31.03.2011 11:21
знаех си, че случайно някога ще наминеш, което много ме радва!
Денят ми става все по-хубав! :))) Поздрави!
цитирай
28. gita969 - Аз съм дева
31.03.2011 11:46
при мен нещата съвпадат. Интересен постинг. :))))
цитирай
29. smani - gita969
31.03.2011 12:08
Прилежна значи. Браво! :)
цитирай
30. magicktarot - Беше ми забавно,
31.03.2011 12:18
поздрави! :))))
цитирай
31. smani - magicktarot
31.03.2011 12:29
Блогърско Хай! :)
цитирай
32. panazea - Точно в десятката !
31.03.2011 12:57
Ха ха !
цитирай
33. smani - panazea
31.03.2011 12:59
Блогаруваме си. :)
цитирай
34. ve6titsa - Хубави "картинки";)
31.03.2011 13:10
Доста кантарчета се събрахме.Аз лично съм читател.Все си мисля,че това което искам да споделя,едва ли ще е интересно за някого.Ама се обаждам за щяло и нещяло.На всеки постинг-коментарче.
цитирай
35. napeto - девица
31.03.2011 13:21
ей..... откъде ме познаваш??????? браво
цитирай
36. smani - ve6titsa
31.03.2011 14:06
Картинките не са лоши.
Ами споделяй, очевидно кантарчетата са образцови блогърчета. :)
цитирай
37. smani - napeto
31.03.2011 14:07
Наблюдения и после анализ. :)
цитирай
38. vishnichka - Смани, авторски ли е постингът ти?
31.03.2011 14:36
Аз съм предпоследната картинка и право в десятката, даже и аватарът ми е още по-разголен. В март месец съм просто неудържима по постване, а така обичам бездействието...
Поздрави!:)
цитирай
39. smani - Вишни и тази става за аватар, общо ...
31.03.2011 14:54
Вишни и тази става за аватар, общо взето всички са стилно направени. Ми да я виж каква идея - дамите могат да използват картинката от зодията си за аватар. :)
цитирай
40. kasnaprolet9999 - Много ме изкефи твоят хороскоп, ...
31.03.2011 16:30
Много ме изкефи твоят хороскоп, написан с много блогърски термини, повечето от които за външен биха били неразпознаваеми. Трудно ми е да каже дали са верни според зодиите, защото не съм си дала труд да правя статистика на блогерите по зодии. За моята зодия скорпио повечето от нещата са верни. Много се забавлявах.
цитирай
41. smani - kasnaprolet9999
31.03.2011 16:59
Хаа най-после колега по зодия! :)
Струвами се, че всички до някаква степен отговарят на различните блогърски темпераменти.
цитирай
42. gratcia - Смани, преди известно време, щях да ...
31.03.2011 17:31
Смани, преди известно време, щях да кажа , че е верен хороскопа. Но занемарих доста неща, гледам ги по приоритет, та незнам! Да кажем, че е верен - хахахаха, много интересно наистина :)))
цитирай
43. stalaktit - Хех
31.03.2011 17:33
Интересно хрумване.
цитирай
44. magicktarot - Хай и от мен отново!:)
31.03.2011 18:08
smani написа:
Блогърско Хай! :)


Мен не си ме описал хич добре - риби. По нищо не съвпадам ! Поздрави пак!

(съзнавам, че този вид хороскопи са за забавление и че не могат да обхванат всички "видове хора" - в случая блогъри:)))
цитирай
45. kosara2008 - !!!!еха, чудесни попадения...
31.03.2011 18:12
:) щом си скорпионченце значи си и до известна степен - медиум,

мммм щя фнимафкам с теб, зер, взе че ме разкри - дева със силенасцедент везна и то от сичкото хубавоипохубаво;) и убавиня и скромнусь :))))...:))))) ...ама гльодам как и ти си се изтипосал,


п е р ф е к т у с :)))))
цитирай
46. hristam - И аз съм Везна
31.03.2011 19:14
като Валя :)) Но някои изброени качества никак не съвпадат с...моя блог ;)))
цитирай
47. smani - Грация
31.03.2011 20:07
много динамична натура си явно - хороскоп не те лови. :)
цитирай
48. smani - stalaktit
31.03.2011 20:08
Става за виртуален купон. :)
цитирай
49. smani - Хай и от мен отново!:)
31.03.2011 20:09
magicktarot написа:
smani написа:
Блогърско Хай! :)


Мен не си ме описал хич добре - риби. По нищо не съвпадам ! Поздрави пак!

(съзнавам, че този вид хороскопи са за забавление и че не могат да обхванат всички "видове хора" - в случая блогъри:)))


А пък и блогърите са хора, както и някои хора са блогъри. :)
цитирай
50. smani - И съм добричко /колкото може едно скорпионче/ няма да фнимафкаш шъ съм добър обещавкам! :)
31.03.2011 20:13
kosara2008 написа:
:) щом си скорпионченце значи си и до известна степен - медиум,

мммм щя фнимафкам с теб, зер, взе че ме разкри - дева със силенасцедент везна и то от сичкото хубавоипохубаво;) и убавиня и скромнусь :))))...:))))) ...ама гльодам как и ти си се изтипосал,


п е р ф е к т у с :)))))

цитирай
51. smani - hristam
31.03.2011 20:16
Да ама това за изисканите маниери е право в десятката. :)
цитирай
52. atinonino - Специално за раки няма нищо общо с ...
31.03.2011 21:07
Специално за рака няма нищо общо с реалността..или поне моята :)

поздрави:atinonino
цитирай
53. kapricia - :о)))
31.03.2011 22:10
За другите не знам, но за мен е вярно на 101 %. :о))) (За Водолея тоест.)
цитирай
54. razkazvachka - Я какъв хубав хороскоп!
31.03.2011 22:59
Присъединявам се към горното - Водолеят е точен:))))
цитирай
55. dorichela - Рибите също са точни :):):) Само ...
01.04.2011 01:55
Рибите също са точни :):):) Само където уважавам коментиращите ме и бих искала да знам мнението им :)
цитирай
56. diadokolio - А зодия паяк?
01.04.2011 07:52
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за детайлите!
Да, всички сме различни, а моят зодиакален знак "Паяк-16.05-15.06" е била изтрита от Ватикана.
Всички сме с различна кръв.
Предполагам, че ще изнесете и такава характеристика.
Вярвам и се съобразявам с хората по тяхната кръв, а Вие?
Ползотворен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
57. smani - atinonino
01.04.2011 08:38
Случва се и в най-добрите хороскопи. :)
цитирай
58. smani - kapricia
01.04.2011 08:40
Особено това: "..мрази да пише по скучни теми..". :)
цитирай
59. smani - razkazvachka
01.04.2011 08:40
Много водолеи, много чудо в тоя блог. :)
цитирай
60. smani - dorichela
01.04.2011 08:43
Дорич за твоя блогърски темперамент хороскопа честно казано не е съвсем точен. Трябва да ти правим нов. :)
цитирай
61. smani - Добро утро дядо Кольо. Интересна ...
01.04.2011 08:46
Добро утро дядо Кольо. Интересна зодия Паяк. Не е лошо да споделиш в постинг за нея. :)
цитирай
62. antivlaks - Аман!!!!
05.04.2011 18:16
То и аз съм си един "Коч" !!!! :)))
цитирай
63. smani - antivlaks
05.04.2011 20:00
С интереси всякакви! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: smani
Категория: Политика
Прочетен: 1659350
Постинги: 273
Коментари: 5997
Гласове: 12096
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031