Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2012 16:39 - За жената с любов
Автор: smani Категория: Забавление   
Прочетен: 5204 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятелство и брак. – Най-добрият приятел навярно ще има и най-добрата съпруга, защото сполучливият брак почива на таланта за приятелство.   Различни въздишки. – Някои мъже са въздишали, защото са им отвлекли жените, но повечето, затова, че никой не е пожелал да им ги отвлече.
image
  Бракове по любов. – Бракове, сключени по любов (така наречените женитби по любов), имат за баща заблудата, а за майка – нищетата.
image
  Приятелство с жени. – Жените могат много сполучливо да станат приятели с някой мъж; обаче за да поддържат тази връзка, навярно трябва да помогне и малка физическа антипатия.   Трайният брак. – Брак, в който всяка страна иска да постигне чрез другата една индивидуална цел, има добра спойка; например, ако жената с помощта на мъжа иска да стане знаменитост, а мъжът с помощта на жената – обичан.
image
  Бракът като дълъг разговор. – При встъпване в брак човек трябва да си постави въпроса: смяташ ли, че с тази жена ще беседваш приятно до старини? Всичко друго в брака е преходно, обаче най-много време в общуването се посвещава на разговора.   Късогледите влюбени. – Впрочем, за да се излекува влюбеният, са достатъчни малко по-силни очила; а който има силно въображение, за да си представи едно лице двадесет години по-късно, ще прекара живота си може би твърде спокойно.
image
  Кой страда повече? – След разправия и разрив между мъж и жена едната страна страда предимно от представата, че е наранила дълбоко другата, докато тази страда предимно от представата, че не е наранила достатъчно партньора си, и затова се мъчи с помощта на сълзи, хълцане и разстроени физиономии да го натъжи допълнително още повече.
image
  Жени в състояние на омраза. – Когато мразят, жените са по-опасни от мъжете; преди всичко защото поради възбуденото им веднъж неприязнено чувство те не се спират пред каквито и да било съображения за справедливост, а напротив, оставят омразата им да нарасне безпрепятствено до крайните последици; и после, защото владеят изкуството да откриват уязвимите места (каквито има всеки човек) и да забият жилото си право в тях, за което острият им като кинжал разум върши превъзходни услуги (докато мъжете при вида на рани се настройват резервирано и често проявяват великодушие и примирителност).
image



Тагове:   жени,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. smani - Много минуси бе. Ми то минусчетата ...
06.10.2012 17:23
Много минуси бе. Ми то минусчетата повече от прочитанията. :)
цитирай
2. tit - абе, не съм съгласна, че жените забивали нам кво си в човеците,
06.10.2012 19:02
но приемам, че тези човеци може и да са жени също!:)

палчнах те!:)))
цитирай
3. smani - Здрасти tit :)
06.10.2012 19:34
Радвам се, че приемаш с чувство за хумор текста. Така и трябва, мисля. :)
Като гледам някои го нямат това ценно качество.

Ама стига с тоя палец надолу - 4 бр. станаха.. Ми нидеьейти така рива.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: smani
Категория: Политика
Прочетен: 1662759
Постинги: 273
Коментари: 5997
Гласове: 12096
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930